Шофьор блъсна майка с дете на пешеходна пътека и избяга

По-късно е открит от полицията в Козлодуй

Млад мъж помете с колата си майка с дете на пешеходна пътека в Козлодуй и избяга. На кръстовище в крайдунавския град лек автомобил, управляван от 29-годишен местен жител, блъснал на пешеходна пътека 34-годишна жена и 5-годишното ѝ дете.

Веднага след катастрофата водачът дал газ и изчезнал от местопроизшествието. Свидетели на инцидента подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали линейка и екип на полицията. Спешните медици прегледали майката и детето, след което ги транспортирали към местната болница за допълнителни изследвания.

Служителите на реда бързо открили шофьора. От полицията съобщиха единствено, че му е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

реклама
реклама
23.11.2022 / 14:25 | 287 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2023