Ваня Костова подготвяла голям концерт в Бургас

Смъртта на великата Ваня Костова потресе цяла България.

Обичаната певица се е готвила с нетърпение за голям концерт през лятото в Бургас, разкриха нейни близки. Тя е трябвало да участва в конкурса "Бургас и морето", който това лято се възстановява. Трябваше да пее заедно на сцената със Стефан Диомов, очакваше срещата с бургаската публика с огромно желание, разказа близка до композитора Стефан Диомов. Той бил съсипан от новината за смъртта на Ваня и нямал сили дори да коментира по телефона новината.

Само преди 13 дни двамата имаха общо участие във Велико Търново, където композиторът представи автобиографичната си книга. Тогава Ваня Костова е била изпълнена с енергия, жизнена и с планове за бъдещето, пише "24 часа".

Днес новината за смъртта й потресе България.

Все още няма официална информация от какво е починала певицата, но нейни близки разкриват, че тя е страдала от онкологично заболяване, имала е и диабет.

реклама
реклама
06.05.2021 / 22:01 | 234 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021