Бакалова с главна роля в романтичната комедия The Honeymoon

Преди дни Мария Бакалова беше гост на ревю-спектакъла Долче и Габана Alta Moda, а от вчера тя е на снимачната площадка на нов пълнометражен филм, в който има главна роля.
Холивудското светско издание Deadline обяви, че Мария Бакалова ще изиграе главна роля в романтичната комедия The Honeymoon. Това потвърди и актрисата, споделяйки публикация от изданието в Инстаграм профила си с думите "Развълнувана съм да играя в този филм, както и да бъда част от екипа на продуцентите…“.
The Honeymoon е съвместна продукция на италианската дистрибуционна компания Notorious Pictures и британската Tempo Production. Понастоящем снимките се провеждат в Рим, като екипът вече е заснел сцени и във Венеция.
Първият, който поздрави Бакалова за новата роля, бе нейният откривател за голямото кино, а именно сънародникът ни Юлиан Костов.

реклама
реклама
02.09.2021 / 23:25 | 138 19min.bg

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2022