12 футболисти на Берое са с COVID-19

Днес излязоха окончателните резултати от направените PCR тестове за Covid – 19 на всички от представителния отбор на Берое.
12 футболисти и петима души от щаба са заразени с оронавирус и бяха поставени под карантина.

Както е по наредба, бяха направени тествания в два последователни дни. Има нови 9 положителни проби сред футболистите и 4 от спортно-техническия щаб на отбора. Всички незабавно бяха поставени под карантина.

Така общият брой на положителните проби за Covid -19 в представителния тим е 17 – 12 футболисти и 5 души от щаба. В момента със своите национални отбори са пет от футболистите на тима, които също ще бъдат тествани след своето завръщане.

Очаква се БФС да отложи двубоят на Берое от 13 кръг на efbet Лига срещу Монтана, който по програма трябва да се играе в неделя.

реклама
реклама
18.11.2020 / 18:59 | 105 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2020