Берое игра футбол и във VI ОУ "Св. Никола"

Днес кампанията „Да играем футбол в училище“ продължи с посещение на VI ОУ „Св. Никола“. Гости на учениците бяха играчите от представителния тим Мирослав Енчев и Иван Гошев, треньори от школата на клуба, треньорът на мъжкия отбор Иван Желев и изп. директор Стелиян Попчев. И днес бяха проведени демонстративни игри с децата, които също така имаха възможност да се снимат с играчите и получат автографи.


Кампанията на „Берое“ ще продължи в началото на новата учебна година с посещения във всички старозагорски училища. Клубът благодари на учебните заведения за гостоприемството и партньорството.


Дейностите, предвидени в „Да играем футбол в училище с ПФК Берое“, са част от мерките ни за увеличаване на положителното въздействие на заниманията с футбол, насочени към целевата група – децата от начален етап на обучение в училищата. Основните ни цели са за подобряване и повишаване ефективността от дейността за развитие на спорта за учащи, насърчаване на учениците от начален етап на обучение в училищата към физическа активност и системно практикуване на спорта футбол като средство за здравословен начин на живот, физическо и духовно развитие.


Освен това имаме желание за популяризиране на марката „Берое“ сред децата в града, както и да осигурим условия за осъществяване на тренировъчна и състезателна дейност на учениците с достъп до футболните бази и квалифицирани треньорски кадри.

реклама
реклама

19.05.2022 / 14:08 | 67 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2022