Берое играе контрола с Черно море в петък от 17,00 часа

Утре (2 юни) „Берое“ излиза за втората си контрола от лагера в Банско. Съперник в нея е съставът на „Черно море“. Двубоят ще започне в 17 ч. и ще се играе на един от терените на комплекс „Евима футбол“.

Вчера „Берое“ се наложи с 2:1 над „Локомотив“ (Пловдив) във втората си проверка от началото на подготовката. Точни за „зелено-белите“ бяха Олджай Алиев и Мартин Камбуров. Преди лагера в планинския град „Берое“ завърши 1:1 срещу „Янтра“.

Днес подготовката на тима продължи с една следобедна тренировка. На облекчен режим след вчерашния двубой тренираха Алиев и Кукула, както и Даниел Генов, който продължава своето възстановяване. Утре сутрин отборът има тактическо занимание.

реклама
реклама
01.07.2021 / 20:20 | 153 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021