Хванаха юноша на Берое с допинг

Юношата на Берое Димитър Видев, който играе в ЦСКА 1948 (втория отбор) е с временно спрени състезателни права от Антидопинговата комисия. В тялото му са открити забранени вещества след направена на 27 юли проба.

Неговите права са спрени от 18 август, като в момента се очаква отваряне на втората проба.


23-годишният футболист има три мача като титуляр във Втора лига за ЦСКА 1948 II, които са играни след дадената проба. Това са домакинството на Нефтохимик (3:1), както и пораженията при гостуванията на Струмска слава (0:1) и Спартак (Варна) с 0:2.

Веднага след излизането на резултатите пък състезателните му права са временно спрени. Играчът на “червените” е единственият на този етап от професионалните футболист, които е дал положителна допинг проба.


От ЦСКА 1948 все още не са коментирали темата, но според Спортал Димитър Видев вече не е част от клуба, като явно договорът му е бил прекратен след излизането да допинг пробата.

Полузащитникът пристигна в тима, след като направи силен полусезон за Янтра Габрово. Преди това пък бе част от Загорец в Трета лига. Играл е още за френския Фонтене, Миньор Раднево, Ботев Гълъбово и юношите на Берое.

реклама
реклама
07.09.2021 / 13:46 | 119 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021