Тодор Неделев: "Просто съм благодарен, че съм жив!"

Халфът на Ботев Пловдив и националния отбор на България - Тодор Неделев, проговори за пръв път след ужасяващия инцидент в Грузия, който му причини сериозна контузия в областта на главата.

Неделев кацна вчера в България и вече продължава своето възстановяване на родна почва. През своята Фейсбук страница той благодари на всички, които му помогнаха в критичните мигове.

Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"Една секунда може да преобърне целият ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачният тунел… Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив! Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот, Проф. Шота Ингороква и екипът му," написа в емоционален благодарствен текст халфът на Ботев (Пловдив) и националния отбор на България, който трябваше да претърпи операция след тежка мозъчно-черепна травма, получена в Тбилиси.
"Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои "Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!"близки и приятели, които ми даваха кураж.

реклама
реклама
23.06.2022 / 22:53 | 198 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2022