Трифон Панев напусна Берое!

Всяко начало има своя край, написа в профила си във Фейсбук Трифон Панев, треньор в ДЮШ Берое.

След 8 години като юноша и 6 години като треньор в които имах възможност да съм помощник в наборите 2001,2002,2003,2007,2008 и да ръководя набор 2012(2 години) и разбира се набор 2011(6 години) с който постигнахме много цели и мечти , набор с който се гордея и който винаги ще има място в моето сърце , дойде момента да се разделя с ПФК Берое . Благодаря на всички футболисти , на ръководителите и колегите някои от които научих много , на всички родители, които ми поверяваха децата си , на всички служители в ПФК Берое, на фенове и хора от града, които ми помагаха и подкрепяха. Начина по който децата ме изпратиха е най-важната оценка за мен, Благодаря ви, сподели още Трифон Панев.


20.06.2024 / 22:27 | 358 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2024