Валентин Грудев подаде оставка като спортен директор на Берое 

Спортният директор на Берое Валентин Грудев днес подаде своята оставка. Той направи изявление в клубния сайт на старозагорския клуб.

Във връзка с незадоволителните резултати от последните няколко срещи на представителния отбор на ПФК Берое, взех решение да подам оставка, като спортен директор на клуба.
Имам доблестта и смятам, че трябва да поема отговорност за негативните резултати, като считам, че по този начин ще се намали създалото се напрежение сред нашите фенове. Убеден съм, че разполагаме с много добър и балансиран отбор, добри треньори и професионална организация в клуба. Вярвам, че в предстоящите футболни срещи отборът ще излезе от тази мини криза и ще успее да зарадва с победа и добра игра многобройните фенове на любимия отбор.
Всички, които ме познават достатъчно добре, знаят, че през времето, в което изпълнявах длъжността спортен директор, работих със сърце и душа за нашия любим отбор.
Изказвам своята благодарност на собствениците на отбора, на треньорите, на футболистите и на служителите, с които съм работил последните четири години.
Искрено пожелавам много успехи и здраве на футболистите и на всички, които защитават честта на този велик отбор, заяви Валентин Грудев.

реклама
реклама
01.09.2021 / 18:32 | 119 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021