Всеки фен - в подкрепа на Берое преди домакинството на Спартак (Варна)

Привърженичките на „Берое“ Елена Янкова и Марина Тенева подеха нова инициатива в подкрепа на любимия си отбор, която ще стартира преди домакинството на „Спартак“ (Варна) в петък (9 септември). Каузата е изцяло благотворителна и е под надслов „Всеки фен – в подкрепа на „Берое“.

Двете са изработили специални гривни, които ще бъдат продавани на щанд, разположен непосредствено след контрола за билети и карти при южния вход на стадиона. Щандът ще започне работа един час преди мача (16:30 ч.), а гривните са на цена не по-малка от 4 лв. Средствата от продажбата ще бъдат предоставени на ПФК „Берое“, а в първия работен ден след срещата ще бъде обявена и събраната сума.

ПФК „Берое“ изразява своята благодарност към организаторите на благотворителната инициатива и призовава всеки един фен да подкрепи любимия отбор както с присъствието си на стадиона, така и с продажбата на тази лимитирана серия артикули!

реклама
реклама
05.09.2022 / 17:15 | 89 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2022