Ева Веселинова стана майка на близнаци

Телевизионната водеща Ева Веселинова стана майка на близнаци. Момченце и момиченце са проплакали на 9-ти април, но радостната вест бе съобщена днес.

Тя публикува в профила си снимка, на която държи ръчичките на своите дечица и не пропусна да благодари на медицинските специалисти за професионализма, че са и помогнали близнаците да се родят. Младата майка все още не разкрива какви имена е избрала за своите деца.

Ето и какво написа Ева Веселинова в мрежата:

"Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот. Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав!"

Припомняме, че в началото на декември през 2020 г. Ева Веселинова съобщи новината, че е бременна с близнаци в своя Instagram профил.

реклама
реклама
16.04.2021 / 17:57 | 291 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021