Красива пловдивчанка омагьоса звезда на Берое

Футболистът на Берое Педро Еуженио има сериозна причина да не иска да напуска България и това е неговата приятелка Елена. Знойната красавица е от Пловдив.

Двамата са заедно от няколко месеца, а хубавицата изглежда е завъртяла сериозно ума на футболиста. Връзката им изглежда се задълбочава с всеки изминал ден. Педро и Елена са неразделни, а през лятната ваканция португалецът дори заведе блондинката в родината си. Засега Еуженио не казва, дали е представил пловдивчанката на фамилията си.

Заради Елена преди време футболистът за малко не акостира под тепетата. По настояване на Педро неговият мениджър влезе в преговори с шефовете на Ботев, но до договор не се стигна. Еуженио обаче има и друга пловдивска връзка. В Берое той е много близък с Мартин Камбуров. Завчера двамата разковаха защитата на Левски за победата на старозагорци с 3:1 на "Герена".Педро Еуженио е един от малкото чужденци в нашето първенство, успели да научат добре български език. Футболистът признава, че още не умее да пише на кирилица, а най-трудна за изговаряне му била думата "прахосмукачка".

12.08.2019 / 22:42 | 339 Регистрирайте се чрез този линк ...


Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Zara Live © 2019