50 медала спечелиха гимнастичките на "Импала" на международен турнир

От 10-12.09 в гр. Хасково се проведе III-ят Международен турнир по художествена гимнастика.
С отличен старт започна новият състезателен сезон за СК " Импала", а гимнастичките спечелиха в Хасково 50 медала , от които 29 златни! Получихме " Купата на Аида" за най -масово участие /42 състезателки от клуба/.
С уникална корона бе наградена Виктория Пенева , тя бе избрана за " Кралицата на Аида" за отлични резултати. Приз " Мис очарование" бе наградена една от звездичките ни -Адриана Станчева , Камелия Ослиева за " Най -технична гимнастичка" и за "Мис Елегантност" избраха Паола Георгиева.
Със златни медали са малките сладурани в категория "Масов спорт". Първите места заеха и грациите по Естетическа групова гимнастика - Девойки /10-12г / и Жени.

- Това състезание беше една проверка на нивото на подготовката ни. Предстои ни още много работа.
Пожелаваме на прекрасните ни момичета да бъдат здрави и да тренират с хъс ,още по - голям ентусиазъм и всеотдайност.
Очакваме и нави попълнения в " Импала" - талантливи деца/ 5-10г/ ,които желаят да тренират този прекрасен и успешен спорт.
На малките ни състезателки им предстои Държавно първенство -Масов спорт в гр .София на 19.09.21г., споделиха от старозагорския клуб по художествена гимнастика.

реклама
реклама

13.09.2021 / 12:37 | 136 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021