Александър Янев се завърна в баскетболния "Берое"

Националът на България по баскетбол Александър Янев отново ще облече екипа на БК "Берое". Той прекара последния сезон в чешкия "Бърно", където взе участие в 36 мача през миналия сезон, като записа средно по 10.4 точки и 4.3 борби.

„Всеки отбор или кораб имат нужда от капитан. Човек, на който може да се довериш, когато е най-тежко. Човек, който да поведе младите, да им дава пример за подражание в залата и извън нея. След година в странство, с най-голяма радост ви информираме, че Александър Янев е отново част от БК Берое и за четвърта година ще бъде капитан на отбора в Национална баскетболна лига и Балканската лига“, написаха от "Берое" на официалната си фейсбук страница.

реклама
реклама
25.08.2021 / 14:41 | 146 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021