Мария Атанасова от СК Августа 1992 спечели сребърен медал на турнира в Стара Загора

Мария Атанасова от СК Августа 1992 (Стара Загора) спечели сребърен медал в дисциплината пневматичен пистолет 60 изстрела на държавния турнир за юноши и девойки в памет на Марин Недков в Стара Загора.
Мартин Станчев от старозагорския клуб извоюва бронзов медал в пневматичен пистолет 60 изстрела. Той постигна личен резултат от 549т.
Осмо място за Моника Петрова. Антон Карафизиев при момчетата е първи в стрелбата с малокалибрен пистолет. Мария Полихронова записа първо участие с малокалибрен пистолет при момичетата . Динко Драгиев постигна 570т с пневматичен пистолет и влезе трети на финала, но се класира осми, а Георги Бинев също с най-добър личен резултат 565т се класира шести.


Турнирът е двудневен и се провежда на обновеното стрелбище в спортна зала "Стара Загора".

реклама
реклама

22.04.2023 / 19:07 | 247 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2023