Отлично представяне на момичетата от СК "Спортна гимнастика" на държавното първенство

Чудесно представяне на отбора на СК "Спортна гимнастика", Стара Загора - момичета старша на Държавния републикански шампионат - финали в зала Арена в София. Отборът старозагорски гимнастички в състав Стефани Стефанова, Изабел Иванова, Зара Мазгалова , Мария Йоргова , Елис Басри и Симона Чолакова се класира на 7 място в отборната надпревара. В шампионатите на отделните уреди ба уреда - земя, Стефани Стефанова се нареди на 4 място сред 8 те най-добри на земя. Изабел Иванова застана в шампионатите на 7 място на греда и 8 място на земна гимнастика. От близо 70 участнички във възрастта Изабел Иванова е на 12 място в многобоя, Стефани Стефанова зае 14 място в многобоя, което е много добър атестат за бъдещи успехи.


20.06.2024 / 12:13 | 331 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2024