Прекрасно представяне на малките гимнастички от СК "Спортна гимнастика"

На проведеното във Варна държавно първенство по спортна гимнастика за Купа България СК "Спортна гимнастика" участва с пет отбора в 4 възрасти. Отборите “деца“ се класираха на 7 - мо и 13 - то място. Отборът при момичета младша се класира отборно на 5 - то място. Лора Петрова застана достойно сред осемте най- добри в България на 8 място в шампионата на греда при силна конкуренция. Момичета старша възраст се класираха отборно на 7 - мо място, и Ваня Иванова се класира сред осемте най-добри в многобоя на 4 - то място. Девойки младша възраст се класира на 4 - то място отборно . Три гимнастички успяха да се класират за участие в шампионатите на отделните уреди в последния ден на турнира. Полина Христова и Ваня Иванова при момичета старша се класираха сред осемте най добри на греда, земя и прескок. Полина Христова - 5 място греда и 5 място земна гимнастика, Ваня Иванова - осма на греда, шеста на прескок и шеста на земна гимнастика.При девойки младша възраст Николета Иванова се класира в шампионата на прескок на 4 място в почетната осмица .

Чудесно представяне и успех в предстоящото Държавно първенство финали в София на всички гимнастички, сподели главният треньор на клуба Ирина Руняшка.

реклама
реклама

07.06.2021 / 11:05 | 296 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021