Трима млади баскетболисти на Берое с повиквателни за националните отбори

Четирима играчи на Берое получиха повиквателни за предстоящите лагер-сборове на националните отбори в отделните възрасти. С тима до 20 години на подготовка от 23 до 29 ноември ще бъде новото попълнение на старозагорци Дамян Минков. Минков взе участие в маратона от срещи на „зелените“ през настоящата седмица за турнира от Балканската лига.

Михаил Комбаков и Младен Герогиев, които също се включиха активно със зеления екип в двубоите срещу Теодо, Ибар и северно македонския ТФТ, трябва да пътуват до Ямбол. Там от 22 до 29 ноември ще се състои лагер-сборът на националния отбор до 18 години.

Само преди дни отново в Ямбол приключи тридневният подготвителен период на националите до 14 години. В него Берое бе представен от своя юноша Явор Малешков.

реклама
реклама
20.11.2020 / 13:11 | 57 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2020