В Стара Загора откриват първата за България площадка за общодостъпно практикуване на Тайдзицюен

Световноизвестен китайски Грандмайстор открива първата за България площадка за общодостъпно практикуване на Тайдзицюен

Тай дзи цюен Грандмайстор Ян Дзюн, потомък на семейство Ян от 6-то поколение, гостува в Стара Загора. Той е наследник на фамилията, създала Ян Тайдзицюан и разпространила го по света.

На 22 април, от 12.30 часа, в южната част на парк "Артилерийски" ще бъде открита първата за България площадка за общодостъпно практикуване на Тайдзицюен.

Грандмайсторът ще води международен семинар в Стара Загора от 22 до 24 април, на който ще преподава 26-позиционната Senior Form и Техниката Бутащи Ръце.

Ян Дзюн гостува под липите по покана на Тихомир Тодоров – първият български личен ученик на Грандмайстора и основател на Тайдзицюен центъра на семейство Ян в Стара Загора.

21.04.2023 / 21:01 | 630 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2024