Актьорът Ивайло Захариев е гост-звезда в петъчната киновечер в Стара Загора

Община Стара Загора организира за любителите на седмото изкуство прожекция на „Пулсът на танца“

Популярният български актьор Ивайло Захариев ще бъде гост-звездата на петъчната киновечер под звездите. Присъствието му ще зарадва феновете на българското кино на 12 юли от 21.00 часа на Античен форум „Августа Траяна“. Община Стара Загора организира за жителите и гостите на града ни прожекция на „Пулсът на танца“. Част от трупата на лентата е и Захариев.

Актьорът, който стана известен с хитовата роля на добро ченге в сериала на БНТ „Под прикритие“, ще поздрави старозагорци преди началото на излъчването и ще раздаде автографи на обожателите на визуалното изкуство. Талантливият възпитаник на НАТФИЗ отстоява активна гражданска позиция по теми, свързани с наркозависимости, достъп до информация за хората, лишени от слух, както и за съхраняване на брака и семейството като общочовешки и християнски ценности.

Ивайло Захариев ще присъства на първата киновечер. А в събота, 13 юли, отново от 21.00 часа на Античен форум „Августа Траяна“, ще бъде излъчен друг филм – „Голата истина за група Жигули“ с режисьор Виктор Божинов.

Още за чудесната лятна инициатива на Община Стара Загора, свързана с киното, може да прочетете тук: https://www.starazagora.bg/bg/novini/pulsat-na-tantsa-i-golata-istina-za-grupa-zhiguli-sa-filmite-koito-shte-badat-prozhektirani-na-lyatnoto-kino-v-stara-zagora.

08.07.2024 / 15:39 | 66 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2024