Да помогнем на малкия Никола да проходи

Скъпи приятели..
Пиша Ви с толкова много надежда и смесени чувства
Вчера беше контролния ни преглед при Проф.Д-р Окан Озкунт .. дълъг преглед .. обстоен преглед .. добър преглед..
С не толкова добри новини за съжаление ‼️
Ники има нужда от операция .. отново .. и то възможно най-скоро ‼️‼️‼️
Крачетата на Ники през последните няколко месеца се изкривиха значително много и Това причинява не само силна болка в ежедневието му ,но и в рехабилитацията му .. което всъщност е много трудно за издържане от Ники .. тъй като без рехабилитацията си .. просто няма как да продължи борбата си за независимост от инвалидната си количка ..
????От друга страна заради спазъма на дясната ръка и сковаността в нея, гръбнака на Ники е получил изкривяване което би могло да се поправи при поставяне на ботокс в ръката който да намали спастиката .. което ще спомогне при позиционирането му както в ежедневието му така и в рехабилитацията му ..
????Имаме шанса за значителен напредък в състоянието на Ники.. и само вие можете да ни помогнете да се доближим до мечтата си още повече ..
????‼️Сумата за операцията и ботокса е в размер на 5000 евро
????Освен тази сума ,ще ни е необходима и усилена рехабилитацията която също е в пъти повече от възможността ни след възстановяването на Ники от операцията
Моля Ви отново да застанете до нас и да ни подкрепите

Дарителска сметка в Уни кредит Булбанк

IBAN: BG22UNCR70001522564636

Титуляр: Никола Сашев Димитров

BIC : UNCRBGSF

PayPal: za_da_ima_detstvo@abv.bg

За да има детство..
Благодаря Ви ‼️ , Сандра Димитрова

реклама
реклама

09.06.2021 / 22:10 | 124 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021