Двама пешеходци пострадаха при катастрофа в Стара Загора

На 27.01.2023г., около 12:30ч. в гр.Стара Загора, на кръстовището на бул."Славянски" и ул."Георги Байданов" е настъпило пътнотранспортно произшествие. По първоначална информация, същото е между л.а."Рено", управляван от 72-годишен мъж и двама пешеходци- жена на 58 години и мъж на 63 години. Пешеходците са получили различни наранявания, оказана им е медицинска помощ, мъжът е обслужен амбулаторно и освободен, жената е настанена в болнично заведение, без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, отчетен е нулев резултат. В сектор "Пътна полиция" е образувано досъдебно производство по чл.343, ал.3, б."а" във вр. ал.1 във вр. чл.342, ал.1 от НК.

реклама
реклама
30.01.2023 / 18:19 | 336 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2023