Ива Радева предаде символично печата на Областна администрация на новия областен управител Методи Марков

Ива Радева предаде символично печата на Областна администрация на новия областен управител на област Стара Загора, Методи Марков, назначен с решение на Министерски съвет от 3 юли 2024 г. Той е магистър по „Педагогика“ и „Публична администрация“.

„Изпълних това, което бях заявила в началото. Благодаря за съвместната и, надявам се, ползотворна работа с всички кметове и представители на местната власт. Пожелавам успех на новото ръководство“, заяви Ива Радева.

Г-н Методи Марков прие от г-жа Радева печата, като заяви, че Областна aдминистрация ще продължи да работи в синхрон с общините за реализацията на политиките на Държавата в различите сектори и ще полага всички необходими усилия да е в ролята на медиатор между тях при осъществяване на инвестиционните и инфраструктурните им проекти в полза на гражданите. Г-н Марков е с над 20 годишен опит в администрацията - държавна и местна, като последно е бил заместник областен управител на Област Стара Загора.

08.07.2024 / 16:03 | 102 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2024