"Най-щастливото турне" на Графа стартира в Стара Загора на 28 юни

В специалното събитие ще чуем най-доброто от творчеството на певеца - от любими летни хитове до докосващи сърцето романтични баладиВечер на споделена радост очаква жителите и гостите на Стара Загора на 28 юни, които ще посетят първия концерт от „Най-щастливото турне“ на Графа. Стилна мултимедийна сценография и сценично осветление ще преобразят сцената на Летния театър, за да посрещне любимецът на публиката Влади Ампов-Графа, бендът му, беквокалите от ЛаТиДа и талантливите танцьори от Riu Crew. Специални пироефекти ще превърнат събитието в истински празник за посетителите му.
Новата продукция на Графа е вдъхновена от големия му концерт, който се състоя на 30 септември на НС „Васил Левски“.
На концерта публиката в Стара Загора ще танцува и пее с Графа хитовете „Дим да ме няма“, „Фиаско“, „А дано, ама надали“, „Ти грееш“, „Крадена любов“, „Слънце в очите ти“, ще преживее емоционални моменти с песни като „Да“, „Ако има рай“, „Вековна гора“, „Невидим“, ще усети силата на любовта в „Искам те“, „Ванилия“ и „Давам всичко за теб“.

Като истински вълшебник Графа, чрез силата на музиката, умее да пренася слушателя в един красив свят, далеч от сивото ежедневие, като оставя ярък спомен за незабравимите моменти в сърцата на публиката си.

Във вечерта на 28 юни всеки посетител на концерта ще има своя малък принос за опазването на града и природата ни чисти. Всички гости ще имат възможността да се включат в специална игра и да спечелят награди. Опазването на околната среда ще бъде приоритет и това ще превърне турнето в първото природосъобразно национално събитие. Инициативата се осъществява в партньорство с Община Стара Загора.

10.06.2024 / 12:33 | 79 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2024