Общинските съветници от ГЕРБ - Стара Загора направиха дарение на Регионалната колегия на БЛС

Общинските съветници от ГЕРБ – Стара Загора дариха на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз 200 теста за изследване на количествата на изградените антитела срещу коронавирус. Те са закупени с лични средства на представителите на мнозинството в Общинския съвет на Стара Загора.

„По този начин подкрепяме инициативата на Българския лекарски съюз да се изследват медиците, работещи в рискова среда на COVID-19“ – заявиха от групата на ГЕРБ в местния парламент.

На 30 март 2020 г. те дариха на Университетска болница „Проф. д-р Стоян Киркович“ 175 теста, сертифицирани за лабораторно изследване за коронавирус и други 80 теста за диагностициране на грип от типове А и тип В.

реклама
реклама
21.05.2020 / 16:37 | 69 

parketensviat.com


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2020