Онлайн конкурс "Коледни вълшебства" организират в Стара Загора

Община Стара Загора обявява онлайн конкурс на тема „Коледни вълшебства“. В него могат да вземат участие малки и големи. „Календарът бавно отброява дните, оставащи до Коледа. Всички ние с трепет и вълнение очакваме настъпването на най-светлите християнски празници, които носят в себе си вярата в доброто, надеждата за щастие и любовта, която изпълва сърцата ни. Коледата влиза магически в домовете ни, понесла пълния с емоции, очарования и скрити вълшебства чувал. Тя идва с топлината от запаления огън, със събралата се около трапезата фамилия, с бодрата песен и благослов на коледарите, с пъстрите подаръци под елхата, с тихата бяла нощ, с грейналите усмивки по щастливите детски лица!“, се казва в посланието на всички организаторите от отдел „Култура“ в Община Стара Загора. Те приканват всички да споделят своите съкровени очаквания „Нарисувайте своите крилати мечти, разкажете ни за вашия празник“, допълват още те.
За да участвате в конкурса трябва да харесате страницата „Култура и туризъм към Община Стара Загора“, да споделите публикацията и да изпратите на адрес kulturastarazagora@gmail.com снимка или видеоклип на вашето коледно вълшебство, заедно с кратко послание, име, адрес, възраст и телефон за връзка.
Заявилите участие могат да изпращат от името само на един автор, не повече от две творби. Предложенията ще бъдат публикувани на фейсбук страницата „Култура и туризъм към Община Стара Загора“. Срокът за изпращане на снимки и творби е 14 декември.
Всеки участник ще получи индивидуална коледна грамота, а организаторите от отдел „Култура“ ще отличат трима от най-атрактивно представилите се и те ще получат и специален коледен магичен сет – украса, който да допълни празничното настроение в дома.

реклама
реклама

02.12.2020 / 12:59 | 45 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021