Пребиха 19-годишен младеж в Стара Загора

На 18.11.2023 г., в 05:25 ч., в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение, че в гр. Стара Загора, на ул. “Цар Симеон Велики”, неизвестно лице е нанесло побой на 19-годишен мъж. Изпратеният на място полицейски екип е установил, че деянието е извършено от 22-годишен мъж, който освен това е счупил и стъклопакет на фасадата на сграда. В резултат на нанесените удари пострадалият е получил контузия на главата, мозъчно сътресение и загуба на съзнание. Настанен е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. В Първо РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.129, ал.2 от НК и по чл.216, ал.1 от НК. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

реклама
реклама
20.11.2023 / 12:05 | 788 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2023