"Пробуждане с хоро" в Стара Загора на 3 март

За шеста поредна година, по повод 3 март – Националния празник на Република България, сдружение „Азбукари“ организира инициативата – световен мост - „Пробуждане с хоро“. Тази година, съпричастни с пандемичната обстановка, те пренасят празника изцяло онлайн. Той ще се проведе на 3 март, от 12:00 часа, с излъчване в социалните мрежи, YouTube и сайта на сдружението. „Народ, който играе хоро по време на пандемия не може да бъде победен. Покажете, че нищо не може да ни попречи да играем хоро, без значение къде – вкъщи, на работа, на терасата, в парка.“, се казва в анонса на организаторите. В уникалното по рода си събитие, Стара Загора за пореден път ще бъде представена от НЧ „Настроение-2017“. Участие ще вземат - ПТФ „Настроение“, голяма група деца при НЧ „Настроение-2017“ – Стара Загора, концертна група „Настроение“. Специални гости ще бъдат народните певци Веско Василев и Деница Янкова и музикантите – Красимир Панчев, Райко Севов и Йордан Владев. „Снимайте клипче, в което се представяте и показвате как играете хоро. Качете го в своя профил, на страницата на „Азбукари“ и на събитието „Пробуждане с хоро“, призовават от „Настроение“. Не забравяйте, че българският фолклор ни зарежда, прави ни задружни, горди и борбени. Да живее България!

реклама
реклама
02.03.2021 / 16:09 | 145 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021