Съчетай полезното с приятното в центъра на Стара Загора

Търсите начин, по който да разнообразите уикенда си? Искате да разпуснете с приятна комапния в уютна обстановка? Искате да изпробвате знанията си, а да получите невероятни награди? Ако отговорът на всички въпроси е да, то тогава сте попаднали на правилната статия!
Три старозагорски ученички организират Quiz Evening или вече втора поредна викторина, този път на тема първото десетилетие на 21 век. С любезната подкрепа на Selva Coffee House and Dinner, Армира Хотел & SPA Кино Арена и дестилерия Клеманс, които са съорганизатори и спонсори на събитието.
Радослава Стоянова от ГПЧЕ Ромен Ролан, Франс Дамянова от ППМГ Гео Милев и Гергана Желева от СУ Максим Горки за втори път се захващат с организацията на подобен вид събитие, като темата на първото такова беше Русия. Сега те решиха да изберат добре познатo на всички ни време, с което свързваме прекрасни емоции и невероятни преживявания.
Всеки отбор ще се състои от 4-ма души, а играта ще включва 5 рунда с по 11 въпроса, а по-точно:
- 1 рунд общи въпроси с отворени отговори;
- 2 рунд общи въпроси с отговор Да/Не;
- 3 рунд визуален (разпознаване на знаменитости, места, предмети и други);
- 4 рунд въпроси за известни личности с отворени отговори;
- 5 рунд музикален.
За всеки правилен отговор се дава по 1 точка, а за музикалния по 0,5 точки за позната песен и артист.
На финала точките се сумират от всички правилни отговори и най-добрите 4 отбора ще спечелят привлекателни награди, а именно:
1 място – Целодневен СПА пакет с използване на 25-метров басейн с топла минерална вода, финландска сауна, римска парна баня, инфраред сауна и фитнес в невероятния хотел, в който няма вариант да не се заредите с положителни емоции, а именно Армира Хотел и СПА.
2 място – 4 билета за избрана от вас кино прожекция в Кино Арена, най-голямата българска верига кино салони.
3 място – бутилка истинска, българска, гроздова ракия „Алхимикът“, направена по класическа рецепта от дестилерия Клеманс, като доказателство за това е производството в малки серии, но с много високо качество
4 място – най-новото попълнение в асортимента от домашни десерти Selva- шоколадов чийзкейк от заведението Selva Coffee House and Dinner, което се намира в самия център на града, славещо се с уютна обстановка, отлично приготвени ястия и напитки за всеки вкус, както и безупречно обслужване, за което се грижи гостоприемният персонал
И още вълнуващи награди.
Събитието ще се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки.
Вземете приятели и елате да се наслаждавате на много забавни моменти и привлекателни награди! Мястото е Selva Coffee House and Dinner, а датата 28.11.2020г. от 17 часа.

Линк към събитието във FaceBook: https://www.facebook.com/events/1799481550219877

реклама
реклама
17.11.2020 / 16:50 | 113 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2020