Временна организация на движението в центъра на Стара Загора на 24 май и безплатна "Зелена зона"

С оглед безопасността на движението и безпроблемното отбелязване на 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, се въвежда временна организация на движението в центъра на Стара Загора.

За времето от 9:00 часа до 12:30 часа на 24 май се спира движението на личен транспорт по: бул. „Цар Симеон Велики” - в отсечката от ул.„Св. Отец Паисий“ до ул. „Хаджи Димитър Асенов”; по ул. „Хаджи Димитър Асенов”- в отсечката от ул. „Генерал Гурко“ до ул. „Св. Княз Борис“; по бул. „Руски“, в отсечката от ул. „Св. Княз Борис“ до ул. „Ген. Гурко“; по ул. „Цар Иван Шишман“, в отсечката от ул. „Ген. Гурко“ до ул. „Св. Княз Борис“.

По повод празника, на 24 май паркирането в рамките на „Зелена зона“ ще бъде безплатно.

Във връзка с тържествата на завършващите 12-класници под липите, на 24 и 25 май, за времето от 16.30 часа до 19.30 часа, ще има засилено полицейско присъствие в центъра на града. Служители на ОД МВР ще регулират движението при кръстовищата на улиците „Хаджи Димитър Асенов“ и „Св. Княз Борис“, бул. „Цар Симеон Велики“ и ул. „Хаджи Димитър Асенов“, както и бул. „Митрополит Методий Кусев“ и ул. „Лубор Байер“. Паркирането в района на Радио Стара Загора ще бъде ограничено, за да бъдат пропускани автомобилите на абитуриентите.

реклама
реклама
23.05.2023 / 16:40 | 127 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2023