Временно се ограничава движението по две улици в Стара Загора

С оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително монтажни работи на обект „Изграждане, реконструкция и основен ремонт на водоснабдителни и канализационни мрежи на гр. Стара Загора“.

От 18.06.2024 г. до 24.06.2024 г., за времето от 08:00 ч. до 17:00 ч., на територията на гр. Стара Загора по ул. „Сава Силов“, в участъка от бул. „Генерал Столетов“ до ул. „Васил Левски“, ще се въведе временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително монтажните работи.

Както и от 19.06.2024 г. до 26.06.2024 г., за времето от 08:00 ч. до 17:00 ч., на територията на гр. Стара Загора, ул. „Поручик Стефан Канев“, в участъка от бул. „Цар Симеон Велики“ до ул. „Полковник Димитър Димитров“, ще се въведе временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително монтажните работи.

Водачите на МПС да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на строително монтажните работи.

19.06.2024 / 19:05 | 185 

  Сподели
  


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2024