Задържаха 38-годишна жена за кражба на пари от жилище

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът задържа 38-годишна жена, привлечена като обвиняема за кражба на пари от жилище.

На 7 януари пострадалата жена в Стара Загора била нощна смяна и се прибрала в дома си, но забравила да заключи входната врата. Рано сутринта, обвиняемата влязла в дома й и докато със съпруга й още спели, откраднала от дамска чанта 30 лева и мобилен телефон.

След като бил подаден сигнал в полицията обвиняемата бил установена и в последствие задържана.

Обвиняемата е криминално проявена и осъждана, а деянието й от началото на месеца е извършено в изпитателния срок на предходно осъждане.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че жената е извършила деянието, за което е привлечена като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата мярка за неотклонение „задържане под стража“може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

реклама
реклама
18.01.2021 / 18:49 | 54 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021