Зов за помощ! Пациент се нуждае спешно от четири банки кръв от група B в старозагорската болница

Ваньо Колев Гърнев, пациент в реанимация УМБАЛ „Професор доктор Стоян Киркович“ – гр. Стара Загора се нуждае от четири банки кръв от група B- до два – три дни считано от 21.05.2020. Лекарите не приемат друга кръвна група за замяна.
Може да се дарява за този случай само в град Стара загора. Пациентът е претърпял инсулт и след прием в болницата получава кръвоизлив от язва в стомаха. От центъра в Стара Загора са взети 4 банки, но няма повече налични от кръвна група B-. Болният не разполага с близки или роднини с тази кръвна група, затова вече те се обръщат към непознати доброволни кръвни донори.
Телефон за връзка с близък: 0888/ 806-337 – Дияна Пиличева-Гърнева– съпруга на болния. Бележката ще бъде приета лично от лицето за контакт.
Положението на човека е сериозно, дано имаме възможност да помогнем.

реклама
реклама
21.05.2020 / 18:45 | 1278 

parketensviat.com


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2020