Италианец измина 400 километра за успокоение след скандал със съпругата

Той бил намерен изтощен и премръзнал

Италианската полиция откри мъж, който изминал близо 400 километра за повече от седмица, за да се успокои след скандал със съпругата си, съобщи ДПА, цитиран от NOVA.

Той бил спрян от полицейски патрул в ранните часове в понеделник край град Фано, в централната част на Италия. Мъжът бил изтощен и премръзнал, каза Антонио Скуанчи от местната полиция.

Мъжът разказал на органите на реда, че напуснал дома си в района на Комо на 22 ноември и хванал влак до Милано. Оттам тръгнал пеша към Пулия, в южната част на страната.

Град Фано, където бил спрян от властите, е на 379 километра от централната гара в Милано. Според Гугъл Мапс пътешествието му пеша отнема 79 часа, без спиране за почивка.

Властите настанили мъжа в хотел и се свързали със съпругата му, която дошла да го прибере. Скуанчи отрече медийни съобщения, че клетият италианец бил глобен за нарушаване на вечерния час от 22 часа до 5 часа, въведен в страната заради пандемията.

„Преценяваме ситуацията, но до момента глоба не е налагана”, каза представителят на полицията.

реклама
реклама
02.12.2020 / 21:30 | 74 


Zara-Live е информационен сайт на Стара Загора. В него ще намерите разнообразна информация за събития в Стара Загора и региона. Актуални спортни новини, културни събития, новини от България и Света.

Използването на авторски материали подписани от Zara Live, текстове, снимки и видео е позволено с позоваване на Zara Live с връзка към www.zara-live.com
Zara Live не носи отговорност за коментари от посетители на сайта.

Общи условия Facebook Политика за личните данни GDPR

Zara Live © 2021